RAPIDEX ™ Lifetime Rod υπηρεσία αντικατάστασης

rapidex-card

 

Αν έχετε την ατυχία να σπάσει κάποιο στέλεχος του SONIK καλαμιού σας εμείς σας έχουμε τη λύση.
Δεν έχει σημασία το πώς συνέβη αυτό, μπορείτε να αντικαταστήσετε το προβληματικό στέλεχος στο συντομότερο δυνατό χρόνο με τη λιγότερη δυνατή αναστάτωση.

Πως λειτουργεί:

  1. Απλά καλέστε μας στο 24940 22764 από δευτέρα εώς σάβατο και από τις 8:00πμ εώς τις 9:00μμ ή απευθυνθείτε στο συνεργαζόμενο κατάστημα που αγοράσατε το καλάμι, και ζητήστε την υπηρεσία RAPIDEX
  2. Αν το ανταλλακτικό το έχουμε άμεσα σε διαθεσιμότητα την επόμενη μέρα ή το πολύ σε δύο θα το έχετε στην πόρτα σας (Σε κάθε περίπτωση θα συνεννοηθούμε τηλεφωνικός)

Τι κοστίζει;

Οι τιμές για τη RAPIDEX Lifetime Rod Replacement Service διαφοροποιούνται ανάλογα με το μοντέλο του καλαμιού συν τα έξοδα αποστολής και έχουν ως εξής:
Καλάμια Spinning 20.00€ -Καλάμια Fly και SK3 Carp 45.00€ - Καλάμια SK4 Carp 55.00€ - Καλάμια SKS Sea Surf 55.00€ - Καλάμια Dominator & NCT Sea Surf  55.00€ -Καλάμια SK3 kai SK4 Boat Σκάφους 45.00€

Παρακαλώ καλέστε μας ώστε να σας ενημερώσουμε  για τα έξοδα αποστολής . Η πληρωμή μπορεί να γίνει με αντικαταβολή ή με πληρωμή στο συνεργαζόμενο κατάστημα.

Διατηρούμε το δικαίωμα να προσφέρουμε την πλησιέστερη εναλλακτική λύση από την τρέχουσα σειρά μας σε περιπτώσεις όπου το προϊόν έχει αντικατασταθεί από νεότερο μοντέλο και τα ανταλλακτικά δεν είναι πλέον διαθέσιμα.

Η χρήση της εφ 'όρου ζωής RAPIDEX Υπηρεσία αντικατάσταση Rod δεν θα επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί στη SONIK και έχετε δηλώσει το καλάμι/α σας εντός 30 ημερών μετά τη λήψη του. Η Υπηρεσία RAPIDEX  είναι διαθέσιμη μόνο για τους πελάτες που έχουν ήδη εγγραφεί.

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας