Καρέκλα NORFIN αλουμινένια

0 Βαθμολογία
169,00 €
Σε απόθεμα
SKU: NF-20601
Καρέκλα αλουμινίου από την NORFIN εξειδικευμένη για ψάρεμα..
 Πίσω στο: Εγγλέζικο-Feeder

Η NORFIN είναι γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της. Έχει δημιουργήσει μία σειρά από εξειδικευμένες καρέκλες για ψάρεμα και πιο συγκεκριμένα για τις τεχνικές του Εγγλέζικου και Carp fishing. Όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία έχει επιλέξει τους καλύτερους κατασκευαστές στον κόσμο προσφέροντας αξιόπιστες, άνετες και εργονομικές ψαρευτικές καρέκλες, που διασφαλίζουν την υψηλότερη ποιότητα καλύπτοντας τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών ψαράδων.

 Η συγκεκριμένη καρέκλα της Norfin  έχει ονομασία "WINDSOR", είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά ελαφριά σε σχέση πάντα με το μέγεθος της. Μπορεί να συναρμολογηθεί εύκολα στον χώρο που έχουμε επιλέξει να ψαρέψουμε. Διαθέτει δεξιά κι αριστερά στηρίγματα για τα χέρια μας. Επίσης είναι εφοδιασμένη με δύο έξτρα προσθήκες που αν θελήσουμε μπορούμε να τοποθετήσουμε δεξιά κι αριστερά της καρέκλας. Η μία είναι ένα τετράγωνο αλουμίνιο που έχει ως σκοπό την διευκόλυνση μας στο να διολώσουμε τις αρματωσιές μας έχοντας εκεί πάνω απλωμένα τα δολώματα μας και οτιδήποτε άλλο χρειαζόμαστε άμεσα στο ψάρεμα μας. Η δεύτερη είναι μία προσθήκη που λειτουργεί ως βάση του καλαμιού μας. Τέλος διαθέτει ρυθμιζόμενη πλάτη.

Οι διαστάσεις της καρέκλας όταν είναι κλειστή είναι : 60x18x40 cm και όταν είναι ανοιχτή είναι : 53x60x36/90. To βάρος της είναι 7,3 κιλά. Το μέγιστο βάρος που μπορεί να δεχτεί είναι τα 200 κιλά. 

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.