0 Βαθμολογία
84,50 €
Σε απόθεμα
SKU: CORLRF-1
Οικονομικό COMBO LRF που περιέχει και δύο πολύ όμορφα και χρήσιμα ΔΩΡΑ.... και είστε έτοιμοι για.... ΨΑΡΕΜΑ!!!
 Πίσω στο: Combos-Σετάκια

 Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία νέα κατηγορία που πιστέψαμε πως θα σας φανεί πολύ χρήσιμη αλλά και κερδοφόρα. Την κατηγορία αυτή την ονομάσαμε "COMBO-ΣΕΤΑΚΙΑ" με σκοπό να αναρτούνται ολοκληρωμένα σετ για διάφορες κατηγορίες ψαρέματος. Επίσης θα ανεβαίνουν σετ τα οποία είναι σε προσφορά.

 Έτσι λοιπόν ξεκινάμε αυτήν την κατηγορία με ένα πολύ οικονομικό σετ το οποίο ανήκει στην κατηγορία του LRF. Αποτελείται από έναν μηχανισμό της εταιρείας REMIXON για τον οποίον αναλυτικές πληροφορίες μπορείται να βρείτε εδώΑπό ένα καλάμι της εταιρείας KUDOS με ονομασία Light Style για το οποίο περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ. Επίσης αποτελείται από ένα νήμα τετράκλωνο 100m της εταιρείας REMIXON σε διάσταση 0,08mm για το οποίο αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώΤέλος με την αγορά του σετ σας δίνουμε ΔΩΡΟ μία συσκευασία από σιλικόνες διάστασης 5 εκατοστών οι οποίες είναι απομίμηση μικρού σκουληκιού, οι οποίες είναι εμποτισμένες με ειδικά προσελκυστικά με άρωμα από βατόμουρο. Είναι της εταιρερίας Lucky John που πρόσφατα τα προϊόντα της έφτασαν στην χώρα μας και ονομάζονται SANDWORM. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε εδώ

 Δεύτερο ΔΩΡΟ είναι μία συσκευασία από τα πασίγνωστα πλέον Jighead της εταιρείας DRAGON, στα 4 γραμμάρια, τα οποία έχουν ονομασία X-FINE. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.