ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΞΩΛΕΜΒΙΑ MINN KOTA ULTERA IP-BT

0 Βαθμολογία
4150,00 €
SKU: MK-UL-**
Η κορυφαία επιλογή σε ηλεκτρικές μηχανές ακούει στο όνομα Ulterra MINN KOTA, κατάλληλη για άγκυρα σκάφους με το σύστημα i-pilot που διαθέτει...
Επιλέξτε ένα υποπροιόν
 Πίσω στο: Ηλεκτρικές μηχανές

Η ηλεκτρική εξωλέμβια μηχανή Minnkota i-Pilot έχει πρωτοποριακές λειτουργίες οι οποίες κυριολεκτικά σας λύνουν τα χέρια για να ασχολείσθε μόνο με το ψάρεμα σας.

Η Ulterra διαθέτει AUTO STOW & DEPLOY
χάρη στο τηλεχειριστήριο i-Pilot ο κινητήρας σας μπαίνει μέσα και έξω από το νερό εύκολα και γρήγορα.

POWER TRIM
Μόλις ο κινητήρας είναι στο νερό, το Power Trim σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε εύκολα το βάθος του, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο i-Pilot

Το νέο i-pilot εξοπλίστηκε με νέο λογισμικό, το οποίο αποδίδει ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια θέσης και μεγαλύτερη μνήμη για αποθήκευση σημείων και τροχιών. Διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη GPS, νέα ηλεκτρονική πυξίδα και επανασχεδιασμένο ασύρματο τηλεχειριστήριο με μεγαλύτερη κατά 33% φωτιζόμενη οθόνη LCD, από το οποίο εκτελούνται όλες οι ρυθμίσεις και ο χειρισμός της μηχανής. Επιπλέον διαθέτει Bluetooth για σύνδεση με συσκευές Apple & Android με δυνατότητα ελέγχου της μηχανής μέσω phone app. Οι πρωτοποριακές λειτουργίες κυριολεκτικά σας λύνουν τα χέρια για να ασχολείσθε μόνο με το ψάρεμα σας.

H λειτουργία Spot-Lock κρατά το σκάφος σας σε ένα σημείο σαν ηλεκτρονική άγκυρα. Απλά επιλέξτε το σημείο που θέλετε να ψαρέψετε και αν το σκάφος σας παρασυρθεί πάνω από δυο μέτρα μακριά, το i-Pilot θα σας επαναφέρει αυτόματα στο σημείο. Το i-Pilot διαθέτει δεκαέξι μνήμες για αποθήκευση σημείων και μπορεί να σας μεταφέρει αυτόματα σε οποιοδήποτε από αυτά ανά πάσα στιγμή.

Mε την λειτουργία Record Track μπορείτε να αποθηκεύσετε και να επαναλάβετε τις διαδρομές του σκάφους σας. Το i-Pilot μπορεί να αποθηκεύσει έως και έξι διαδρομές μήκους 2 μιλίων η κάθε μια, τις οποίες μπορείτε να επαναλάβετε σε οποιαδήποτε κατεύθυνση επιλέξετε.

Ο προηγμένος αυτόματος πιλότος χρησιμοποιεί την τεχνολογία του ενσωματωμένου GPS για να διατηρήσει την πορεία και την ταχύτητα του σκάφους σας με απαράμιλλη ακρίβεια στην κατεύθυνση που επιθυμείτε, αντισταθμίζοντας τυχόν παρεκκλίσεις λόγω ανέμου, κυματισμού ή ρευμάτων.

To Cruise control σας επιτρέπει να ρυθμίσετε επακριβώς την ταχύτητα του σκάφους σας με βήμα 0.1mph. Χρησιμοποιεί την πραγματική ταχύτητά σας στο νερό και με το ασύρματο τηλεχειριστήριο μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα και την κατεύθυνση από οποιοδήποτε σημείο του σκάφους και αν βρίσκεστε.

To Digital Maximizer παρέχει έως και πέντε φορές περισσότερο χρόνο λειτουργίας ρυθμίζοντας συνεχώς την κατανάλωση ενέργειας. Η ισχύς της ηλεκτρικής μηχανής μεταβάλλεται αυτόματα με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση πολύτιμης ενέργειας από τις μπαταρίες ώστε να μπορείτε να ψαρεύετε για περισσότερο χρόνο. Χάρη στον ενσωματωμένο μετρητή μπαταρίας μπορείτε με το πάτημα ενός πλήκτρου να έχετε ένδειξη του διαθέσιμου φορτίου που απομένει στην μπαταρία.

Τα μοντέλα I-Link συνδέονται απευθείας με το Hummingbird βυθόμετρό σας ώστε να σας πηγαίνει στα σημάδια η στις πορείες που έχετε ήδη αποθηκευμένες

INTEGRATED BATTERY METER
Εκτός από την απεικόνιση της απομακρυσμένης διάρκειας ζωής της μπαταρίας, το i-Pilot ή το i-Pilot Link θα σας δείξει επίσης την κατάσταση των μπαταριών του κινητήρα σας, ώστε να μην πρέπει να μαντέψετε πόσο χρόνο έχετε ακόμα στο νερό.

 Διαφορετικά μοντέλα MINN KOTA Ulterra IP-BT ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ:

Minnkota RipTide Ulterra 80 i-Pilot

Μέγιστη Ώθηση: 80lbs

Τάση τροφοδοσίας: 24VDC

Μήκος άξονα: 60 inches / 1.52cm- 72 inches/183 cm

Μέγιστη κατανάλωση ρεύματος: 56 A

Βάρος: 36kg

Minnkota RipTide Ulterra 80 i-Pilot I-link

Μέγιστη Ώθηση: 80 lbs

Τάση τροφοδοσίας: 24 VDC

Μήκος Άξονα: 60 inches/152 cm ή 72 inches/183 cm

Μέγιστη κατανάλωση ρεύματος: 56 A

Βάρος: 36kg 

Ώθηση (lb)  Μήκος Άξονα ( inches / cm ) Volts 
 80  60 / 1.52  24
 80  72 / 1.83  24

 

Επιλογές προϊόντος
Εικόνα Κωδικός Όνομα Απόθεμα Τιμή αγοράς Ποσότητα
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΞΩΛΕΜΒΙΑ MINN KOTA ULTERA IP-BT
ulterra-i-linkMN-UL-80-60ULTERA IP-BT 80lbs 60'1
4150,00 €
ulterra-i-linkMN-UL-80-72ULTERA IP-BT 80lbs 72'1
4450,00 €
ulterra-i-linkMN-UL-80-60IPULTERA IP-BT 80lbs 60' IP link1
4550,00 €
ulterra-i-linkMN-UL-80-72ULTERA IP-BT 80lbs 72'1
4750,00 €
Έκπτωση
0,00 €
Συνολικό ποσό πληρωμής :
0,00 €

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.