0 Βαθμολογία
7,60 €
Σε απόθεμα
SKU: NK-DS-443641
DAPPY Sandworm είναι το "άφθαρτο" βιοδιασπώμενο από την εταιρεία NIKKO...
Επιλέξτε ένα υποπροιόν
 Πίσω στο: Ψαράκια σιλικόνης

Το Dappy Sandworm της εταιρείας NIKKO πρόκειται για πιστή απομίμηση σκουληκιού. Είναι εμποτισμένο με ιχθυέλαιο που δεν πρόκειται να χάσει την αποτελεσματικότητα της μυρωδιάς του για πάρα πολύ καιρό, αφού όπως αναφέρει η εταιρεία δεν χρειάζεται προσθήκες από κάποιο ενισχυτικό ζουμί αρώματος. Οπότε απλά το παίρνουμε και συντηρείται…. μόνο του!!

 Αυτό οφείλεται στο έξτρα μαλακό Dappy υλικό κατασκευής που χρησιμοποιεί η NIKKO. Ένα ακόμη ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι η Floating πλευστότητα που διαθέτει. Δηλαδή εάν το αφήσουμε ελεύθερο στην επιφάνεια της θάλασσας το Dappy Sandworm επιπλέει. Το γεγονός αυτό του δίνει απίστευτη δράση-κίνηση μέσα στο νερό, ειδικά εάν το ψαρέψουμε με την τεχνική του Carolina rig.

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του είναι η ελαστικότητα που διαθέτει αφού τραβώντας το με τα χέρια μας το μήκος του μπορεί να φτάσει μέχρι και δέκα φορές το αρχικό του μήκος. Αυτό το κάνει ένα από τα πιο ανθεκτικά μαλακά τεχνητά δοπωματα σε δαγκωνιές ψαριών, αφού με ένα Dappy Sandworm μπορούμε να ξεγελάσουμε πολλά σε αριθμό ψάρια δίχως όμως αυτό να αλλοιωθεί.

 Το Dappy Sandworm είναι βιοδιασπώμενο και φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν, αφού μπορεί να φαγωθεί από τα ψάρια χωρίς να τους προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στο πεπτικό τους σύστημα.

 Ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε είναι σε συνδυασμό με κάποιο μικρό jighead καθώς και με την τεχνική του Texas rig και Carolina rig όπως αναφέραμε παραπάνω.

 Συγκεκριμένος στόχος σε κάποιο είδος ψαριού δεν υπάρχει, αφού το Dappy Sandworm μπορεί να ξεγελάσει όλα τα είδη ψαριών που βρίσκονται στις θάλασσες μας και απευθύνονται στην τεχνική του LRF.

Αποτελείται από πολλούς διαφορετικούς χρωματισμούς μέσα στους οποίους υπάρχουν UV & GLOW. Το μήκος του είναι 3,3’’ / 8,4cm και η συσκευασία περιέχει 5 τεμάχια Dappy Sandworms.

Επιλογές προϊόντος
Εικόνα Κωδικός Όνομα Απόθεμα Τιμή αγοράς Ποσότητα
NIKKO-DAPPY Sandworm 3.3inch / 8,4cm
Sandworm-UV-Bloody-redNK-DS-443610UV Bloody red14
7,60 €
Sandworm-Clear-red-flakeNK-DS-443627UV Clear Red Flake14
7,60 €
Sandworm-UV-Glow-WhiteNK-DS-443641UV Glow White15
7,60 €
Sandworm-UV-Solid-PinkNK-DS-443658UV Solid Pink15
7,60 €
Sandworm-UV-OrangeNK-DS-443665UV Orange15
7,60 €
Έκπτωση
0,00 €
Συνολικό ποσό πληρωμής :
0,00 €

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.