BlueBlue ARVIN 150S

0 Βαθμολογία
31,00 €
SKU: BB-AR-150S-**
ARVIN 150S το ΝΕΟ δημιούργημα της BLUEBLUE ήρθε για να προκαλέσει.... ΠΑΝΙΚΟ!!!!
Επιλέξτε ένα υποπροιόν
 Πίσω στο: Ψαράκια σκληρά

Η επιτυχημένη Ιαπωνική εταιρεία BlueBlue δεν επαναπαύεται, αντίθετα προσπαθεί να δημιουργεί ολοένα και περισσότερα νέα προϊόντα. Κάτι που την χαρακτηρίζει και την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρείες είναι η καινοτομία αλλά και η ποιότητα στα προϊόντα που κατασκευάζει. Το νέο της καινοτόμο δημιούργημα ακούει στο όνομα ARVIN 150S και πρόκειται για ένα καθαρόαιμο sinking pencil τεχνητό δόλωμα που διαθέτει όμως κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

 Αρχικά η εξωτερική του εμφάνιση είναι καθηλωτική. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο μπροστινό μέρος του, με τα ανάγλυφα βράγχια και το στόμα του, κάνοντας την παρουσία του στο νερό άκρως ελκυστική ενώ δεν λείπει το σήμα κατατεθέςν της BlueBlue που είναι το μπλέ "μάτι". Στη συνέχεια το σώμα είναι πραγματικά πολύ λεπτό. Η ιδιαιτερότητα του όμως βρίσκεται στο πίσω μέρος του σώματος του, που είναι πιο φαρδύ από το υπόλοιπο του σώμα.

 Χάρη στο ιδιαίτερο αυτό σχήμα που του έχει δώσει η κατασκευάστρια εταιρεία BlueBlue, το ARVIN μπορεί να κινηθεί με μια απλή σταθερή ανάκτηση μέτριας ταχύτητας μόλις 40 εκατοστά κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Εκείνη την στιγμή πραγματοποιεί μια κίνηση στο νερό που χαρακτηρίζεται από το έντονο rolling και είναι αρκετή ώστε να κάνει τα ψάρια να του επιτεθούν.

 Το μεγαλύτερο όμως προτέρημα που διαθέτει το ARVIN 150S είναι ότι μπορεί να κινηθεί ακριβώς στην επιφάνειας της θάλασσας σαν κάποιο τεχνητό επιφανείας πραγματοποιώντας εύκολα μάλιστα την κίνηση ζικ-ζακ που χαρακτηρίζει αυτού του τύπου τα τεχνητά δολώματα. Ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να δώσουμε αυτού του είδους την κίνηση στο ARVIN 150S είναι συνδυάζοντας χτυπήματα του καλαμιού μας (Jerks-Twitches) με μια μέτριας προς γρήγορης ταχύτητας ανάκτησης.

 Τέλος ακόμη ένας τρόπος με τον οποίο μπορεί να κινηθεί το ARVIN είναι σε ευθεία γραμμή, βγάζοντας μόνο το κεφάλι του έξω από το νερό και αφήνοντας απόνερα πίσω του σε σχήμα "V". Αυτό γίνεται πολύ εύκολα με μία απλή σταθερή ανάκτηση μέτριας ταχύτητας με το καλάμι σε "όρθια" θέση.

 Το ARVIN έχει μήκος 15 εκατοστά. Το βάρος του είναι 40 γραμμάρια. Είναι εφοδιασμένο με δύο ποιοτικές σαλαγκιές της εταιρείας BlueBlue σε μέγεθος #1. Η πλευστότητα του είναι sinking. Στο εσωτερικό του είναι περασμένο ενισχυμένου τύπου ανοξείδωτο σύρμα μεγέθους 1,2mm δίνοντας του μεγάλη ανθεκτικότητα απέναντι σε δύσκολους «αντιπάλους».

 Πρόκειται για ένα SILENT τεχνητό δόλωμα, αφού το βάρος που είναι τοποθετημένο στο εσωτερικό του είναι σταθερό κι όχι μετακινούμενο. Αυτό είναι κάτι που μας δίνει το πλεονέκτημα της διακριτικότητας και μπορεί να κάνει την διαφορά απέναντι σε ψάρια πονηρεμένα ή σε πολυψαρεμένα σημεία.

 Η ρίψη που πετυχαίνει το ARVIN είναι πραγματικά εξαιρετική. Έχει τοποθετηθεί σε συγκεκριμένο σημείο το βάρος στο εσωτερικό του έτσι ώστε να έχει απόλυτη ισορροπία κατά τη «πτήση» του στον αέρα.

 Είναι διαθέσιμο σε ένα πλούσιο χρωματολόγιο ικανό να καλύψει τις ανάγκες του κάθε spinner τόσο κατά τη διάρκεια της μέρας όσο και της νύχτας.

 

ARVIN OPEN

Το ARVIN 150S αποτελεί ένα τεχνητό δόλωμα που απευθύνεται σε ψάρεμα κοντά στην επιφάνεια της θάλασσας με στόχο τα διάφορα είδη ψαριών που κινούνται σε αυτή τη ζώνη. Όπως είναι για παράδειγμα οι Λίστες, τα Γοφάρια, τα Λαβράκια, οι Κυνηγοί, τα Μανάλια καθώς και τα διάφορα τονοειδή. Το ARVIN 150S πρόκειται για ένα ακόμη….. «καυτό» δημιούργημα της BlueBlue αφού συνδυάζει τέτοια χαρακτηριστικά που αναζητάμε οι περισσότεροι spinners σε τέτοιου τύπου τεχνητά δολώματα και ταιριάζει απόλυτα στα δικά μας νερά!!!!

 

Επιλογές προϊόντος
Εικόνα Κωδικός Όνομα Απόθεμα Τιμή αγοράς Ποσότητα
BlueBlue ARVIN 150S
ARVIN-024BB-AR-150S-02ARVIN-0210
31,00 €
ARVIN-03BB-AR-150S-03ARVIN-0310
31,00 €
ARVIN-04BB-AR-150S-04ARVIN-0410
31,00 €
ARVIN-05BB-AR-150S-05ARVIN-0510
31,00 €
ARVIN-08BB-AR-150S-08ARVIN-0810
31,00 €
ARVIN-09BB-AR-150S-09ARVIN-0910
31,00 €
ARVIN-10BB-AR-150S-10ARVIN-109
31,00 €
Έκπτωση
0,00 €
Συνολικό ποσό πληρωμής :
0,00 €

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.