Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Σειρά καλαμιών για: Εγγλέζικο, Feeder, Spinning, Bolognese, Surf, Carp, Boat, Pilk(Jigging) και Απίκο

team-dragon_silveredition_l

toray-logo

Η σειρά TEAM DRAGON Silver Edition είναι ένας συνδυασμός πείρας στον τομέα της εφαρμογής των σύγχρονων τεχνολογιών σε κατασκευές με άνθρακα με τις πρακτικές γνώσεις ερασιτεχνών δοκιμαστών καλαμιών.
Το αποτέλεσμα? Tέλειος σχεδιασμός, υψηλή εκπλήρωση των στόχων όσον αφορά την αντοχή, την αποτελεσματικότητα, την εργονομία, την αισθητική και το προσιτό κόστος.
Όλα τα μοντέλα της σειράς  έχουν σχεδιαστεί με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρονικών υπολογιστών, γεγονός που επέτρεψε τον ιδανικό συνδυασμό άνθρακα με διαφορετική δυσκαμψία σε διαφορετικές αναλογίες.
Ο σχεδιασμός συνδυάζει τρεις ποικιλίες άνθρακα της Γιαπωνέζικης Toray:
-διαστημικών προδιαγραφών άνθρακας με 80 mln PSI
-τελευταία γενιά άνθρακα 69 mln PSI, το οποίο αντικατέστησε το παλιό 62 mln PSI
-και ως βάση άνθρακας με αυξημένη ακαμψία των 40 mln PSI, γνωστό ως IM8.
Η απίστευτη αυτή τεχνολογία σε συνδυασμό με την μείωση της ρητίνης είχε ως αποτέλεσμα το ιδανικό βάρος, και τη δυναμική συμπεριφορά των καλαμιών.

 

td-silver-spinning-makro

sic-logo

fuji-logo

 

 

Ανάλογα με το μοντέλο,όπου χρειαζόταν χαμηλότερο προφίλ τοποθετήθηκαν ενισχυμένα δαχτυλίδια SiC, στα πιό ''βαριά'' μοντέλα όπως για παράδειγμα τα καλάμια βάρκας τοποθετήθηκαν δαχτυλίδια τιτανίου της Sea Guide, ενώ σε κάποια καλάμια Spinning τοποθετήθηκαν δαχτυλίδια Fuji alconite

 

td-se-uchwyt-fuji

Ελαφρά, στιβαρά και λεπτά με φύλλο carbon σε μαύρο ματ χρώμα, μεταλλικά στοιχεία στης λαβές από ματ αλουμίνιο είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν την απόλυτη αισθητική και ποιότητα στη λογικότερη τιμή!

td-se-makro-oplotu

Adam-Schmid-10---1