Απελευθερωτές μολυβιού Ελληνικοί

0 Βαθμολογία
4,00 €
Σε απόθεμα
SKU: 10.12.0000
Ελληνικό χειροποίητο προιόν που χρησιμεύει στο να απελευθερώνει τα βαρίδιά μας σε ...
 Πίσω στο: Διάφορα

Ελληνικό χειροποίητο προιόν που χρησιμεύει στο να απελευθερώνει τα βαρίδιά μας σε περίπτωση σκαλώματος ώστε να γλιτώνουμε την αρματωσιά και το ψάρι μας.
Πλεονεκτήματα:
1)Απελευθερώνει μόνο σε περίπτωση σκαλώματος του μολυβιού κατά την ανάκτηση της αρματωσιάς και μόνο τότε..Δοκιμασμένος σε ανάκτηση με μολύβι 250 γραμμάριων! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην χάνονται άσκοπα μολύβια με οτι συνεπάγεται αυτό..(οικονομία σε χρήματα όπως επίσης και λιγότερη επιβάρυνση του θαλάσσιου περιβάλλοντος από το μόλυβδο).
2)Προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους τηλεκατευθυνόμενων σκαφών ,είτε η απαγκίστρωση τους λειτούργει με ντίζα είτε με καταπακτή..
3)Η διατομή στο σωληνάκι το οποίο λειτούργει και σαν sissy, είναι τέτοια έτσι ώστε να περνά μέσα από αυτό πετονιά άνω των 0,100.. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χρησιμοποιούμε εύκολα ότι νούμερο shock leader επιθυμούμε στην τεχνική του casting άλλα και νήματα η πετονιες μεγάλης διατομής ,στο heavy casting..
4)Χρησιμοποιείται και στην τεχνική του casting, για βολές με μολύβι εύρους έως 100 γραμμάριων και με βολές δυνατές αλλά όχι εξεζητημένες ,όπως η pedulum..Άλλωστε μιλάμε για απελευθερωτή βαριδίου!
5)Επαναχρησιμοποιούμενος για άπειρες χρήσεις ,καθώς δε φέρει πάνω του υλικά τα οποία θα χρειαστούν αλλαγή μετά από κάποια απελευθέρωση..Θα χαθεί μόνο σε περίπτωση που εκτός από το μολύβι σκαλώσουν και τα αγκίστρια ,με αποτέλεσμα την απώλεια όλης της αρματωσιάς ,πράγμα που δυστυχώς συμβαίνει και αυτό κάποιες φορές..

Συσκευασία/Τιμή 5τεμαχίων

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.