Για πελάτες εντός ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι τιμές των ειδών που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι τελικές τιμές με Φ.Π.Α.Οι τιμές μπορούν να αλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Εκπτώσεις

  • Με την εγγραφή σας στο κατάστημα κερδίζετε ένα εκπτωτικό κουπόνι 5%που ισχύει για μία φορά και με χρονικό όριο ενός έτους (Δεν ισχύει για όσους τα στοιχεία τους είναι ήδη στο κατάστημα.)και ανάλογα με το ύψος των συνολικών αγορών σας, ανεξάρτητα με το πότε έχετε αγοράσει, σας παρέχουμε μόνιμες εκπτώσεις, για όλες της μετέπειτα αγορές σας
  • Πελάτης με συνολικό ποσό αγορών αθροίσματος 300€ κατατάσσετε στην κατηγορία ''Classic Level'' με μόνιμη έκπτωση 5% με δυνατότητα επέκτασης στην επόμενη κατηγορία στην οποία...
  • Πελάτης με συνολικό ποσό αγορών αθροίσματος 500€ κατατάσσετε στην κατηγορία ''Silver Level'' με μόνιμη έκπτωση 10% με δυνατότητα επέκτασης στην επόμενη κατηγορία στην οποία...
  • Πελάτης με συνολικό ποσό αγορών αθροίσματος 1000€ κατατάσσετε στην κατηγορία ''Gold Level'' με μόνιμη έκπτωση 12% ανεξαρτήτως ποσού και είδους.
  • Όλα τα παραπάνω ισχύουν αποκλειστικά για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
  • Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης εισέρθει ή αλάξει κατηγορία εντός της τελευταίας παραγγελία του  η εκπτωτική πολιτική θα ισχύσει από την επόμενη παραγγελία του.

Πελάτες που έχουν ενταχθεί σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες, κάνοντας Login και στις λεπτομέρεις του λογαριασμού τους μπορούν να δούν την κατηγορί που ανήκουν.

Μεταφορικά

¨Εχουμε κάνει ειδικές συμφωνίες με τους μεταφορικές εταιρείες για όσο το δυνατόν οικονομικότερες αποστολές

Το πρόγραμμα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος υπολογίζει αυτόματα ανάλογα με το βάρος των προιόντων τα έξοδα αποστολής

Όταν προχωρήσετε στο ταμείο βλέπετε κατευθείαν τα έξοδα αποστολής της παραγγελία σας ανάλογα με το βάρος και τον μεταφορέα και σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε πιο σας βολεύει.Μπορείτε να αναπροσαρμόσετε τα έξοδα, αν έχετε επιλέξει κάποια βαριά προιόντα, βάζοντας λιγότερη ποσότητα ή διαγράφοντάς τα εκείνη την στιγμή μέσα από πλοηγήσιμη διαδικασία του ταμείου.

Στη συνέχεια εφόσον έχετε ήδη επιλέξει μεταφορέα θα πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής όπως αντικαταβολή ή κατάθεση. Στην περίπτωση της αντικαταβολής χρεώνεστε με επιπλέον έξοδα (2,98€) μιας και ο μεταφορέας θα μεταφέρει τα χρήματα από εσάς σε εμάς.

Σε περίπτωση που επιλέξετε ''δεν χρεώνεστε με επιπλέον έξοδα.

Οι μεταφορές μπορούν να γίνουν και με Κ.Τ.Ε.Λ., αλλά και Μεταφορικές για βαριά προιόντα.(Σε αυτή την περίπτωση προχωρήστε στην αγορά αλλά γράψτε στα σχόλια της παραγγελίας τι σας εξυπηρετεί και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.)

el
Αποστολή παραγγελίας

Μόνο για πελάτες εντός ΕΛΛΑΔΟΣ
Only for customers inside GREECE

Δεν χρεώνεστε με έξοδα συσκευασίας.

Η αποστολή των εμπορευμάτων από εμάς γίνεται με ΚΟΥΡΙΕΡ, ή ΕΛΤΑ, σε 1-5 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα του προιόντος, εκτός και εάν συμφωνήσουμε άλλο τρόπο και χρόνο μεταφοράς.(Π.χ. Κτελ, Μεταφορική Κ.τ.λ.).

Το πρόγραμμα, κατά την αποστολή της παραγγελίας σας, αποστέλει e-mail με την ημερομήνια άφιξης από εμάς καθώς και τον αριθμό αποστολής αν θέλετε να αναζητήσετε το δέμα σας. Στις σελίδες του Site μας υπάρχει εικονίδιο με link στο σύστημα αναζήτησης.

Πρίν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας το πρόγραμμα σαν ενημερώνει αυτόματα για τα έξοδα, με ή χωρίς αντικαταβολή, ανάλογα με το βάρος του δέματος και τον μεταφορέα. Έτσι έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε τον καλύτερο για εσάς μεταφορέα.

Εάν επιλέξετε αντικαταβολή θα επιβαρυνθείτε με 2,98€

Εάν πληρώσετε με το κόστος αντικαταβολής ΔΕΝ το επιβαρύνεστε. Η αποστολή εμπορευμάτων μετά από πληρωμή σε τράπεζα (Κατάθεση, Πιστωτική κάρτα, e-banking ) γίνεται μόλις την επιβεβαιώσουμε.

Επίσης μετά απο συμφωνίας μπορούμε να στείλουμε βαριά εμπορεύματα με μεταφορική εταιρία για πιο οικονομικές χρεώσεις μεταφοράς.

Επιστροφή
Η επιστροφή εμπορευμάτων γίνετε δεκτή εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την αρχική τους παραγγελία και στην αρχική τους κατάσταση/συσκευασία.

Σε περίπτωση αλλαγής κάποιου προιόντος τα τέλη επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή

Πληρωμή με IRIS στο Αφμ: 074647904
η σκαναρετε το Barcode

irisQrCode