Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Norfin article

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως στην γκάμα μας προστέθηκε ακόμα μία αντιπροσωπεία που ασχολείται αποκλειστικά με τον ρουχισμό για περισσότερα από δέκα χρόνια. Το όνομα αυτής είναι Norfin και ανήκει στο Salmo Group που έχει έδρα την Λετονία και υφίσταται εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες. 

Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί πρώτη επιλογή στη Ρωσία. Τα ρούχα της μπορούν να μας προστατεύσουν τόσο από τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού όσο και από τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα, τον δυνατό άνεμο και την βροχή. Έχει διακριθεί για τα πολύ ζεστά ρούχα που κατασκευάζει. Το 2019 πήρε το βραβείο «Best New Clothing Efftex 2019» για το προϊόν με όνομα «Discovery Heat» το οποίο είναι ειδικά κατασκευασμένο για θερμοκρασίες ακόμη πιο χαμηλές από τους -40°C.
Για το σκάφος υπάρχουν πολύ ποιοτικές φόρμες που είναι πραγματικά ζεστές και αδιάβροχες 100%. Βασικό χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι είναι Breathable, σημαντικό ώστε να μην ιδρώνει το σώμα μας και να αισθανόμαστε πάντα άνετοι. Αυτό όμως που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι μερικά μοντέλα της Norfin είναι Floating, λειτουργούν δηλαδή σαν σωσίβιο όπως μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα και στο βίντεο.
https://www.youtube.com/watch?v=NAKdeme0qBY
Πολύ χρήσιμο και σωτήριο θα λέγαμε. 

Μέχρι στιγμής δεν είχε εισαχθεί κάποια εταιρεία στη χώρα μας που να ασχολείται αποκλειστικά με τον ρουχισμό. Τώρα πλέον υπάρχει η Norfin που εκτός των υπολοίπων κατασκευάζει και ποιοτικά Waders τα οποία είναι κατασκευασμένα είτε από υψηλής ποιότητας Breathable υλικό είτε από υλικό Neoprene. Στην χώρα μας αυτή την στιγμή είναι διαθέσιμα όλα τα μοντέλα, ας τα γνωρίσουμε. Πρώτο μοντέλο είναι το Wader with boots FREEWATER. Το πάνω μέρος του είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό Neoprene υλικό πάχους 3,5mm ενώ οι μπότες είναι κατασκευασμένες από υλικό PVC. Το δεύτερο μοντέλο είναι το Wading with boots NORFIN. Το πάνω μέρος του είναι κατασκευασμένο από τρείς στρώσεις ποιοτικού Breathable υλικού ενώ οι μπότες είναι κατασκευασμένες από υλικό PVC. Τρίτο μοντέλο με ονομασία NORFIN RAPID. Πρόκειται για ολόσωμη αδιάβροχη στολή με μπότες σε σχέδιο παραλλαγής. Τέταρτο μοντέλο με ονομασία NORFIN WHITEWATER. Πρόκειται για ολόσωμη αδιάβροχη στολή που το πάνω μέρος της είναι κατασκευασμένο από τρείς στρώσεις ποιοτικού Breathable υλικού που αποτελείται από 70% polyester και 30% μεμβράνη PU. Στο κάτω μέρος διαθέτει καλτσάκια από ανθεκτικό υλικό neoprene, τα οποία είναι κολλημένα με το πάνω μέρος της στολής και εννοείται πως είναι αδιάβροχα 100%. Σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστούμε μπότες. Χαρακτηριστικό αυτών των waders είναι η άνεση των κινήσεων που μας προσφέρουν καθώς και το ότι είναι πολύ ελαφριά και ξεκούραστα. Τελευταία είναι η πέμπτη και ποιοτικότερη επιλογή με ονομασία NORFIN FLOW. Το πάνω μέρος του αποτελείται από τέσσερις στρώσεις ποιοτικού Breqthable υλικού το οποίο είναι κατασκευασμένο από 70% polyester και 30% μεμβράνη PU. Στο κάτω μέρος του διαθέτει ανατομικά καλτσάκια κατασκευασμένα από υλικό Neoprene. 

norfin fleecenorfin fleece

Πώληση:Χονδρική/Λιανική