0 Βαθμολογία
5,00 €
Σε απόθεμα
SKU: 140306-F33
UNAGI SLUG με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την Floating πλευστότητα του...
Επιλέξτε ένα υποπροιόν
 Πίσω στο: Ψαράκια σιλικόνης
 Η εταιρεία Lucky John όσον αφορά το θέμα soft baits έχει πολλά να μας προσφέρει. Διαφορετικά μοντέλα με κύριο χαρακτηριστικό το ιδιαίτερο Ιαπωνικό design τους αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχουν, είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών spinners που λατρεύουν το ψάρεμα με σιλικόνες.
 Η «UNAGI» αφορά μια από τις προτάσεις της εταιρείας στην κατηγορία των SLUG. Η ετυμηγορία της λέξης SLUG στην Ελληνική είναι γυμνοσάλιαγκας οπότε ανάλογο σχήμα έχουν και οι σιλικόνες αυτής της κατηγορίας. Στα μάτια των ψαριών όμως μοιάζουν σαν κάποιο χελάκι μικρό ή κάποιο μικρό ψάρι ή ακόμη και κάποιο μικροοργανισμό ανάλογα τις ψαρεύτρες που επιλέγουμε κάθε φορά και κατά συνέπεια την τροφή των ψαριών που υπάρχει στην εκάστοτε περιοχή.
 Το UNAGI SLUG έχει ένα ιδιαίτερο σχήμα. Τα μικρά πτερύγια που έχει δεξιά κι αριστερά του δίνουν μια μορφή μικρόψαρου που ανάλογα τον τρόπο που θα επιλέξουμε να το ψαρέψουμε μπορούμε να το κάνουμε να μοιάσει με διαφορετικά είδη από μικρόψαρα. Για παράδειγμα αν επιλέξουμε να το ψαρέψουμε συνδυάζοντας το με κάποιο jighead πάνω στον βυθό ή ακόμη και συρτά στον βυθό με την τεχνική Carolina rig και Texas rig θα το κάνουμε να κινείται σαν κάποιος κοκοβιός. Έτσι λοιπόν το UNAGI, συνδυάζοντας και την ρεαλιστική όψη του στο νερό, το πιο πιθανό με αυτόν τον τρόπο είναι να ξεγελάσουμε κάποιο λαβράκι, ή ακόμη και κάποια σπαροειδή όπως για παράδειγμα κάποια μουρμούρα. Ενώ αν το ψαρέψουμε στα μεσόνερα ή ακόμη και κοντά στην επιφάνεια θα του δώσουμε κίνηση και μορφή ενός τραυματισμένου μικρόψαρου που δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο από τα περισσότερα αρπακτικά που κινούνται σε αυτή τη ζώνη του βυθού.
 Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει το UNAGI SLUG ανεβάζουν την ελκυστικότητα του στα μάτια των ψαριών στα ύψη. Πρώτο και κυριότερο είναι το γεγονός ότι έχει κατασκευαστεί από τέτοιο υλικό που του δίνει την δυνατότητα να είναι στο σύνολο του floating. Έτσι ψαρεύοντας το σε συνδυασμό με κάποιο jighead το UNAGI SLUG έχει την τάση να ανεβαίνει προς την επιφάνεια συνεχώς το ελεύθερο μέρος του σώματος του, δηλαδή η ουρά του. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που αυξάνει την αποτελεσματικότητα του ειδικά στην τεχνική του Bottom fishing. Όπως μπορούμε να δούμε και στο βίντεο η στάση του σώματος του σε σχέση με τον βυθό σχηματίζει σωστή γωνία ( περίπου 50°-60° ), με αποτέλεσμα ακόμη και σταματημένο στον βυθό να παραμένει ελκυστικό στα μάτια των ψαριών.
 Ακόμη ένα σημαντικό χαρακτηριστικό στο οποίο οφείλει την αποτελεσματικότητα του είναι το γεγονός ότι η Lucky John έχει χρησιμοποιήσει μία φόρμουλα με άρωμα γαρίδας με την οποία είναι ποτισμένες οι σιλικόνες μέσα στη συσκευασία τους. Τέλος η ρεαλιστική κίνηση του στο νερό πραγματοποιώντας ανεπαίσθητα twitch είναι η γοητεία θα λέγαμε του συγκεκριμένου Slug. Την εύκολη αυτή κίνηση του στο νερό την χρωστάει στις εγκοπές που έχει στη μέση του σώματος του. Είναι διαθέσιμο προς το παρόν στο μέγεθος των 3,5’’ ή αλλιώς 8,9 εκατοστών και σε τέσσερις διαφορετικούς χρωματισμούς με κωδικούς χρωμάτων F03, F13, F29, F33. Ιδιαιτερότητα παρουσιάζει ο χρωματισμός με κωδικό F13 που είναι UV. Η συσκευασία αποτελείται από πέντε σώματα UNAGI SLUG.
 
Επιλογές προϊόντος
Εικόνα Κωδικός Όνομα Απόθεμα Τιμή αγοράς Ποσότητα
Lucky John UNAGI SLUG-Floating 8.9cm
UNAGI-SLUG-1140306-F03UNAGI-9cm-F038
5,00 €
UNAGI-SLUG-2140306-F13UNAGI-9cm-F135
5,00 €
UNAGI-SLUG-3140306-F29UNAGI-9cm-F299
5,00 €
UNAGI-SLUG-4140306-F33UNAGI-9cm-F338
5,00 €
Έκπτωση
0,00 €
Συνολικό ποσό πληρωμής :
0,00 €

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.