Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

thumb Phone6Plus detailed mode1000pxΤο Deeper είναι το πρώτο έξυπνο βυθόμετρο, στον τομέα φορητού-ασύρματου ανιχνευτή ψαριών, ειδικά σχεδιασμένο για ερασιτέχνες και επαγγελματίες ψαράδες που μπορεί να μεταφέρει τα δεδομένα στο κινητό ή στο τάμπλετ σας.


Ξέρει που κρύβονται τα ψάρια, βρείτε τα με το τηλέφωνό σας!!
Πως λειτουργεί: Είναι απλό! Ρίχνετε τον αισθητήρα με το καλάμι σας στο νερό ή το τοποθετείτε στο σκάφος σας και σας μεταφέρει όλα τα δεδομένα στο κινητό ή στο ταμπλετ σας! Διατίθεται σε 3 μοντέλα: Με Bluetooth, Με WI-FI και με WI-FI + Gps

deeper cast

Λειτουργεί σε όλες τις συσκευές με λειτουργικό Android και στα I Phone ios.
Απλά κατεβάζετε την εφαρμογή στο κινητό ή στο ταμπλετ σας και είναι έτοιμο να συνδεθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή λειτουργεί και χωρίς τον αισθητήρα (Deeper) ώστε να δοκιμάσετε τις λειτουργίες του.
Διαθέτει Calendar ώρες και μέρες ψαρέματος, google χάρτες ή δικό του Gps (pro+Gps), καιρό, κάμερα με απευθείας share στα social media, manual στα ελληνικά και πολλά άλλα.
Στις ρυθμίσεις-Settings και στην εφαρμογή Run simulation μπορείτε να δείτε σε προσομοίωση πως απεικονίζεται ο βυθός, τα ψάρια κτλ.

Κατεβάστε την εφαρμογή τώρα!
Android store Apple store

Deeper sonar fishfinder animation
2000px Deeper Front
Deeper sonar fishfinder find fishΥψηλής ακρίβειας πλάνα βυθομέτρου αποκαλύπτουν τα περισσότερα από τα είδη ψαριών, με κρυστάλλινη καθαρότητα, και σας επιτρέπει να στοχεύσετε στο θήραμά σας με σιγουριά.

Deeper sonar fishfinder see depthΤο βυθόμετρο Deeper είναι αρκετά ισχυρό ώστε να λειτουργεί άψογα σε βάθη από 1,5 ft (0,5 μέτρα) ~ 130 Ft (40 μέτρα) με Bluetooth και 0,5μέτρα εώς 80μέτρα στα μοντέλα Pro & Pro+ με Wi-Fi κάτω από την επιφάνεια, τόσο στα θαλάσσια όσο και στα γλυκά νερά.
Deeper sonar fishfinder explore bottom structureΒελτιώστε την ψαρευτική σας εμπειρία με την αναλυτική προβολή του εδάφους του πυθμένα και του βιοτόπου των ψαριών, με τη χρήση της καινοτόμου τεχνολογίας Deeper Smart Imaging technology.
Deeper sonar fishfinder know temperatureΟ αισθητήρας θερμοκρασίας του Deeper σας παρέχει τις ακριβείς διακυμάνσεις της θερμοκρασίας του νερού, έτσι ώστε πάντα να γνωρίζετε την καλύτερη ώρα που τσιμπάνε τα ψάρια.
Deeper sonar fishfinder reveal new spotsΜε το ασύρματο Deeper και τις λύσεις τοποθέτησης του μπορείτε να εξερευνήσετε τη λίμνη το ποτάμι ή τη θάλασσα από κάθε οπτική γωνία. Σάρωστε τόπους όπου άλλοι ανιχνευτές ψαριών δεν μπορούν να φτάσουν.
Deeper sonar fishfinder facebook twitter catch shareΓίνετε ψαράς επόμενης γενιάς με την όλα σε ένα λύση ανταλλαγής- συμμετέχετε στην παγκόσμια κοινότητα των έξυπνων ψαράδων και εμπνεύστε και τους άλλους με την ανταλλαγή φωτογραφιών των ''τερατώδη'' ψαριών σας.

wireless sonar portable fishfinder smallest sonar
Απόλυτα Φορητό Sonar
Με βάρος μόλις 0,22lb/ 100g και 2.6 "διάμετρος / 65 χιλιοστά, το Deeper είναι μικρότερο και ελαφρύτερο από οποιοδήποτε άλλο παραδοσιακό σόναρ. Ειδικά σχεδιασμένα να ταιριάζει στην εργαλειοθήκη σας, ώστε να μπορείτε να πάρετε το προσωπικά σας βυθόμετρο εκεί όπου άλλα σοναρ δεν μπορούν, όπως από καγιάκ,βράχια,ακτή, ή στην αποβάθρα

deeper bluetooth wireless portable depthsounder fishfinderΤεχνολογία Bluetooth
Tεχνολογία Bluetooth για να μεταφέρει δεδομένα σόναρ στο smartphone ή στο tablet σας από απόσταση έως 150ft/45-50mt.H σύνδεση Bluetooth επιτρέπει τη χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας καθώς και στοιχεία που απαιτούνται για την λειτουργία της συσκευής, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση στο Internet στο smartphone ή το tablet σας  ενώ ψαρεύεται.

realtime mapping
Τεχνολογία Wi-Fi και Real Time Mapping
Τεχνολογία Wi-Fi στα μοντέλα Pro & Pro+ για να μεταφέρει δεδομένα σόναρ στο smartphone ή στο tablet σας από απόσταση έως 100mt.
H σύνδεση Wi-Fi επιτρέπει τη μεγαλύτερη απόσταση συνδεσιμότητας καθώς και στοιχεία που απαιτούνται για την λειτουργία της συσκευής αλλά καταργεί πιθανόν άλλη Wi-Fi σύνδεση στην περιοχή κατά την διάρκεια που ψαρεύετε με τα Wi-Fi μοντέλα. Στο μοντέλο Pro+ έχουμε και την δυνατότητα Gps εντός του Deeper ώστε να μπορείτε να αποθηκέυσετε το σημείο που βρίσκεται το Deeper για εύκολη εύρεση αργότερα!

wireless sonar smart imaging technologyΈξυπνη Απεικόνιση
Η συγκεκριμένη τεχνολογία παρέχει πεντακάθαρη εικόνα, όπως εικόνες ψαριών και δομή βυθού με εκπληκτική λεπτομέρεια απευθείας στο smartphone ή το tablet σας. Τα ψάρια αποκαλύπτονται ζωντανά σαν ξεκαθαρισμένοι στόχοι και διαχωρίζονται από τις υπόλοιπες δομές, έτσι ώστε να μπορείτε αμέσως να καταλάβετε τι βλέπετε και όχι να προσπαθείτε να το ερμηνεύσετε.

deeper dual beam sonar for smartphones wireless depthsounderΔιπλή δέσμη Σόναρ
Η διπλή δέσμη συχνoτήτων του Deeper επιτρέπει την άριστη παρατήρηση του υποθαλάσσιου, σε όλα τα βάθη, στα 90 kHz 55° και 290 kHz με 15° μοίρες ακτίνα αντίστοιχα. Η Ευρεία δέσμη (90khz) παρέχει άφθονο χώρο αναζήτησης για τα ψάρια το δόλωμα και τη δομή. Η Ακριβείας στενή δέσμη (290khz) δίνει υψηλές αποδόσεις με ακρίβεια στα ψάρια, τη δομή καθώς και τη λεπτομερή απεικόνιση του προφίλ του πυθμένα. Με το Deeper μπορείτε να επιλέξετε την ευρεία απεικόνιση ή να επικεντρωθείτε στο πυθμένα

Χρώματα οθόνης
colour modes
Τώρα με την νέα τεχνολογία Colour modes μπορείτε να επιλέξετε από το μενού της εφαρμογής 3 χρώματα απεικόνισης οθόνης ανάλογα με την φωτεινότητα και την προσωπική σας επιλογή!

wireless portable sonar control spy catchΠαρακολουθήστε, Πιάστε, Απελευθερώστε.
Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο όλων των λειτουργιών και των χαρακτηριστικών του σοναρ με την φιλική προς το χρήστη εφαρμογή, Deeper mobile app. Προσαρμόστε την ευαισθησία των επιστροφών του σόναρ για να αυξήσετε/μειώσετε τις εμφανιζόμενες λεπτομέρειες, κάντε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών συχνοτήτων για ευρεία ή πιο ακριβή εξερεύνηση, βάλτε τη συσκευή σε κατάσταση χαμηλής κατανάλωσης (Sleep mode) ή ξυπνήστε την με την iOS ή Android συσκευή σας καθώς και πολλά άλλα

wireless sonar updates available for smartphones tabletsΑσύρματες Ενημερώσεις του Sonar
Eνημερώσετε τη συσκευή σας εύκολα εν κινήσει χρησιμοποιώντας το Android, iOS smartphone σας ή το tablet σας και το Deeper app. Θα πάρετε τα νεότερα χαρακτηριστικά και την καλύτερη απόδοση από το σόναρ σας διατηρώντας το ενημερωμένο με το πιο πρόσφατο λογισμικό.

wireless portable sonar share your catchΜοιραστείτε.
Έπιασες ένα τέρας; Χρησιμοποιήστε το Deeper mobile app για να τραβήξετε φωτογραφίες και να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας οπουδήποτε στον κόσμο στο Facebook, το Twitter και το G +.

 
 
buy now logo
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε ένα συνεργαζόμενο κατάστημα ανα περιοχή
Αποκλειστική αντιπροσωπεία για Ελλάδα. Πώληση: Χονδρική-Λιανική