Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

SK4 Spinning rods

SK4_SPIN

Με απλά λόγια, το Sonik SK4 Spinning rod έχει μελετηθεί και σχεδιαστεί για να επαναπροσδιορίσει την έννοια των κλασικών spinning καλαμιών.
Ελαφρύτερο σε βάρος, πιο ευαίσθητο στη χρήση, με αίσθηση και ισορροπία που δίνει στο δόλωμά μας μια ζωντανή κίνηση σε σχέση με την παραδοσιακή «νεκρή» αίσθηση ενός κλασικού καλαμιού.

 

 

 

 

 

Υπάρχουν πέντε βασικά στοιχεία που κάνουν τη διαφορά μεταξύ του Sonik SK4 spinning με τα υπόλοιπα καλάμια:

  1. Ισορροπία - Η εξισορρόπηση σε ένα καλάμι ψαρέματος σε γενικές γραμμές δεν είναι και τόσο δύσκολο να γίνει. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές καλαμιών δεν μπαίνουν στον κόπο να το κάνουν.
    Η εξισορρόπηση επιτυγχάνεται κυρίως με την σωστή κατανομή των προηγμένων υλικών από ίνες άνθρακα ώστε να δημιουργηθεί μια «ελαφριά» αίσθηση στο χέρι. Η ισορροπία αυτή, σε συνδυασμό με τη γενική ελαφρότητα του καλαμιού σας επιτρέπει τον καλύτερο έλεγχο καθώς και την αίσθηση ότι το καλάμι είναι πολύ μικρότερο και ελαφρύτερο από ότι είναι στην πραγματικότητα. Αυτή η μοναδική ποιότητα σας δίνει τον έλεγχο στο χέρι («Δράση καρπού») κατά την ρίψη ή την ανάκτηση του δολώματος γεγονός που οδηγεί σε καλύτερο έλεγχο και λιγότερη απαιτούμενη προσπάθεια
  2. Ευαισθησία -Η μόνη επικοινωνία με τα ψάρια ή το περιβάλλον τους είναι μέσα από αυτό που αισθάνεστε στο χέρι σας. Η αίσθηση στο χέρι σας είναι μια δόνηση από την  κορυφή του καλαμιού η οποία μεταφέρεται από το blank (κενό σώμα καλαμιού).Το Sonik SK4 Spinning έχει εξαιρετικά ευαίσθητο blank που μεταδίδει κάθε κούνημα του δολώματος.
  3. Κωνικό blank και action -Aυτό είναι το κλειδί για μεγαλύτερη αίσθηση κατά την ανάκτηση του δολώματος. Χάρη στο ''Multiplex Hi-Torque carbon''  που χρησιμοποιείτε στην κατασκευή, μαζί με το μοναδικό κωνικό blank αυξάνονται σημαντικά οι δυνατότητες του καλαμιού. Με τα συμβατικά καλάμια spinning, όταν θέλετε να ρίξετε ένα ελαφρύ δόλωμα δεν σας δίνετε ο έλεγχος του δολώματος. Επίσης πολλά καλάμια έχουν σχεδιαστεί για να ρίχνουν μεγαλύτερα δολώματα καταλήγοντας να είναι βαριά, χωρίς ευαισθησία και ''άψυχα''. Η απίστευτη ευαισθησία στην μύτη του Sonik SK4 Spinning σε συνδυασμό με την τεράστια δύναμη στη βάση του καλαμιού σαν δίνει τον έλεγχο να αγκιστρώσετε και να ''παίξετε'' το ψάρι με ευκολία!
  4. Εργονομικός σχεδιασμός -Οι πληροφορίες σχετικά με το πώς λειτουργεί το δόλωμα μέσα στο νερό μεταδίδεται μέσα από τη λαβή της ράβδου απευθείας στο χέρι σας. Για το λόγο αυτό, το Sonik SK4 διαθέτει άνετη και ανατομική λαβή Duplon ώστε να ταιριάζει στο χέρι σας για τη μέγιστη άνεση και αίσθηση.
  5. Εφαρμογή και φινίρισμα -Eνώ τα ψάρια δεν ενδιαφέρονται για το desing του καλαμιού, το βλέμμα όμως του ψαρά ενδιαφέρεται!
    Το SK4 Sinning rod συνδυάζει την ομορφιά με την πρακτικότητα, και την λειτουργικότητα. Συγκρατημένο και όμως μοναδικό σε εμφάνιση, κάθε στοιχείο έχει επιλεγεί προσεκτικά για να παρέχει ένα εκπληκτικό τελικό προϊόν που θα κάνει εντύπωση στον κάθε ψαρά.

thumb_P1020476

Αναζητήστε τα στο Eshop μας ή επισκευτείτε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα