Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

gravity surf logoΊσως τα καλύτερα τρίσπαστα Surf καλάμια που έχουν κατασκευαστεί ποτέ!


Τα νέα Sonik GRAVITY Surf διευρύνουν τα όρια ανάπτυξης καλαμιών. Διαθέτοντας ένα υψηλό συντελεστή ανθρακονήματων με ελάχιστη ρητίνη (High modulus Carbon), τα Gravity Surf καταφέρνουν να έχουν την υψηλότερη αναλογία δύναμης/βάρους που έχουμε δει ποτέ σε ένα καλάμι ακτής.

thumb Gravity Surf DΗ τελική επίστρωση του καλαμιού είναι από φύλλο ''καθαρού'' άνθρακα για να προσθέσει έξτρα δύναμη και άλλο prestige στη κατασκευή.

Η ευδιάκριτη άκρια της μύτης του είναι κατασκευασμένη από μασίφ carbon ώστε να δίνει τέλεια ανίχνευση στις τσιμπιές, ακόμη και σε τόσο δυνατό καλάμι!
Fuji kseries logo


Η υψηλή ποιότητα ολοκληρώνεται με βάση μηχανισμού Fuji και Fuji Alconite K Series οδηγούς
Η απόσταση των οδηγών μεταξύ τους όπως και το μέγεθος που έχει επιλεγεί εξασφαλίζει μεγάλη ισορροπία και ελάχιστη τριβή πετονιάς/νήματος ιδίως με μηχανισμούς τύπου Fixed Spool.
Το λεπτό Desing οι αντιολισθητικές λαβές καθώς και η γραμμή ευθυγράμισης την οδηγών δίνουν στο καλάμι μια άλλη αίσθηση...thumb Gravity Surf bΔιατίθεται σε δύο μοντέλα 14'4 '' & 15'4'' (4,40 και 4,70mt)μήκος και βάρος μόνο 449 & 585γρ αντίστοιχα και στο απίστευτο action 4-8oz (115-225gr)

Tα νέα Sonik Gravity Surf θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τους ψαρευτικούς σας στόχους με ελάχιστο κόπο...

thumb DSC 0016thumb DSC 0017thumb DSC 0020

Αναζητήστε τα στο Eshop μας ή επισκευτείτε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα

buy now logo