warranty-cardSONIK Εγγύηση Προϊόντων
Σας ευχαριστούμε για την αγορά του νέου σας καλαμιού SONIK, το οποίο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία και υλικά για να προσφέρουν ανώτερες επιδόσεις και αξία για τα χρήματα σας. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας προσφέρει πολλά χρόνια απόλαυσης και ικανοποίησης.

Όλα τα καλάμια SONIK καλύπτονται από εγγύηση κατασκευαστή ενάντια στα ελατωματικά υλικά και την εργασία. Επιπλέον, παρέχουμε την δυνατότητα για εφόρου ζωής κάλυψη από κάποια τυχαία θραύση ή ζημιά χάρη στην Υπηρεσία Sonik RAPIDEX υπηρεσία αντικατάστασης.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για την εγγύηση προϊόντος SONIK

RAPIDEX ™ Lifetime Rod υπηρεσία αντικατάστασης

rapidex-card

Για να είναι εφικτή η υπηρεσία Rapidex (γρήγορη αντικατάσταση σε σπασμένο στέλεχος καλαμιού) και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μετά από συμφωνία με τη Sonik Sport Limited το Rizoulis Sport Fishing ώς επίσημος διανομέας/αντιπρόσωπος έχει αναλάβει την υπηρεσία για την Ελλάδα/Κύπρο και μπορείτε να την ενεργοποιήσετε σε εμάς ή σε οποιοδήποτε συνεργαζόμενο κατάστημα

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να έχεις μία πολυαναμενόμενη αλιευτική εξόρμηση και το αγαπημένο σου καλάμι να καταστραφεί από μια τυχαία θραύση!

Με το σύστημα Lifetime RAPIDEX μπορείτε να πάρετε ένα ολοκαίνουργιο γνήσιο στέλεχος καλαμιού SONIK ώστε να αντικαταστήσετε το σπασμένο, παραδοτέο την επόμενη μέρα στην πόρτα σας! Χωρίς ερωτήσεις σχετικά με τους όρους εγγύησης, χωρίς αναμονή ακόμα και αν το έχετε γρατσουνίσει ή έχοντας σπάσει κάποιον οδηγό πληρώνοντας μόνο ένα μικρό ποσό σε σχέση με την αξία των καλαμιών. Πλέον μπορείτε να αποφύγετε τα περιτά έξοδα για την επισκευή της ζημιάς του καλαμιού σας.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με RAPIDEX Υπηρεσία αντικατάστασης ™ Lifetime Rod  

Σημείωση: Για την ηλεκτρονική καταχώρηση του καλαμιού σας δείτε εδώ http://www.soniksports.com/sea/footer/312-warranty