Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Νέα σειρά καλαμιών για: Jigging, inchicu,slow pitch, slow jigging,popping & Shore Jigging

Boat-Master-mak

Νέα σειρά καλαμιών που απευθύνονται στις σύγχρονες μεθόδους ψαρέματος στη θάλλασα.

toray-logo


Boat master OFFSHORE

Δύο νέα μοντέλα, το Offshore Spin και το Offshore Jig.
Και τα δύο μοντέλα έχουν ίδιο desing με μπλέ/άσπρο χρώμα και είναι κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά όπως το Carbon της Ιαπωνικής εταιρείας ''TORAY'' Fuji βάσεις μηχανισμών και χαμηλού προφίλ οδηγοί Sic gun smoke της Sea Guide με μπλέ χρώματος εσωτερικό.

Tο Offshore Spin έχει κατασκευαστεί κυρίως για popping από το σκάφος αλλά λόγου του X-Fast action αλλά και του μήκους του στα 2,45mt μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για Spinning με μεγάλα δολώματα, inchicu, slow pitch και slow jigging με πλάνους από 60 εώς 150gr.
Μια πολύ καλή λύση για πολλές τεχνικές ψαρέματος από το σκάφος!

thumb offshore spin a

To δεύτερο καλάμι της σειράς το Offshore Jig έχει Fast δράση καθώς και μικρότερο μήκος στα 2,30 μέτρα και έχει κατασκευαστεί ειδικά για τις σύχρονες τεχνικές όπως  inchicu, slow pitch και slow jigging με πλάνους από 80 εώς 250gr.

thumb Dragon Boat Master Offshore Jig 24 76 260thumb Dragon Boat Master Offshore Jig makro A

Ποιό κοντή λαβή σε σχέση με το Spin καθώς και σταυρό στο τελείωμα για δυνατές μάχες!


Boat master Jigging

Και τα δύο μοντέλα έχουν ίδιο desing με μπλέ/άσπρο χρώμα και είναι κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά όπως το Carbon της Ιαπωνικής εταιρείας ''TORAY'' και χαμηλού προφίλ οδηγοί Sic gun smoke της Sea Guide με μπλέ χρώματος εσωτερικό.

 Τα Boat Master Jig είναι δίσπαστα καλάμια για ελαφρούς και μεσαίους πλάνους από 40-200γρ. κατάλληλα για Inchicu, slow jigging κτλ.
thumb Boat-Master-Jig-mak

Κατασκευασμένα με ενισχυμένο carbon ''Toray'', χαμηλού προφίλ οδηγοί Sic gun smoke της Sea Guide με μπλέ χρώματος εσωτερικό, λαβές από νεοπρέν όπως και αλουμινίου φινιρίσματα δίνουν ένα πολύ όμορφο και ποιοτικό σύνολο.
Μαλακή μύτη, αρκετή παραβολή στο blank με X-Fast action που σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος αλλά και τις αποστάσεις στις λαβές μας επιτρέπουν τον τέλειο έλεγχο του πλάνου όπως και του ψαριού. Στα σύν είναι και η απουσία του σταυρού στο τελείωμα μιας και δεν χρειάζεται σε αυτό το Casting Weight ώστε να αποφέυγονται τα πληγώματα καθώς και ο καλύτερος έλεγχος του καλαμιού στον αγκώνα ή στη μασχάλη.
Διατίθενται σε δύο μήκη 1,80 και 2,00 μέτρα και για μηχανισμούς τύπου Spin (fixed Spool)

Boat Master Pilk

thumb Boat-Master-Pilk mak 

Παρόμοιο μοντέλο της ίδιας σειράς είναι και το Boat Master Pilk με κύρια διαφορά το μεγαλύτερο Casting Weight για πλάνους με βάρος από 150 εώς 400γρ. Εδώ η παραβολή είναι μικρότερη με Fast action, το κούμπωμα του δεύτερου κοματιού είναι πάνω από τη λαβή όπως και ο σταυρός στο τελείωμα μιας και προορίζεται για μεγαλύτερα θηράματα αλλά και ποιο μεγάλο βάθος.
Προς το παρών διατίθεται για multiplier (cast) μηχανισμούς με την ονομασία Boat Master Pilk S.D.R. και διαθέτει Fuji βάση μηχανισμού για multiplier καθώς και ανάλογους οδηγούς.


Boat master Shore Jigging

Δύο μοντέλα για shore Jigging της σειράς Boat Master. Όπως όλα τα καλάμια της σειράς έχουν ίδιο desing με μπλέ/άσπρο χρώμα και είναι κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά όπως το Carbon της Ιαπωνικής εταιρείας ''TORAY''

Tournament Pro:

thumb Boat-Master-Tournament-Pro-1thumb Boat-Master-Tournament-Pro-2
Αγωνιστικά καλάμια, κατασκευασμένα με ενισχυμένο carbon ''Toray'', χαμηλού προφίλ οδηγοί Sic gun smoke της Sea Guide με μπλέ χρώματος εσωτερικό, λαβές από νεοπρέν όπως και αλουμινίου φινιρίσματα δίνουν ένα πολύ όμορφο και ποιοτικό σύνολο.
Μαλακή μύτη με μικρή παραβολή στο blank με X-Fast action που σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος αλλά και τις αποστάσεις στις λαβές μας επιτρέπουν τον τέλειο έλεγχο του πλάνου όπως και του ψαριού.
Διατίθενται σε δύο μήκη 2,75 και 2,95 μέτρα με casting weight 60-180γρ και για μηχανισμούς τύπου Spin (fixed Spool)

Champion:

thumb Boat-Master-Champion 1

 

Μόνο για τους πρωταθλητές! Κατασκευασμένο με ενισχυμένο carbon ''Toray'', χαμηλού προφίλ οδηγοί Sic gun smoke της Sea Guide με μπλέ χρώματος εσωτερικό, λαβές από νεοπρέν όπως και αλουμινίου φινιρίσματα δίνουν ένα πολύ όμορφο και ποιοτικό σύνολο.
Μαλακή μύτη, αρκετή παραβολή στο blank με X-Fast action που σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος αλλά και τις αποστάσεις στις λαβές μας επιτρέπουν τον τέλειο έλεγχο του πλάνου όπως και του ψαριού.Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει σταυρό ζώνης στο τελείωμα για ατελείωτες ώρες ψαρέματος χωρίς κούραση.
Διατίθενται σε μήκος 3,15 μέτρα και με casting weight 50-160γρ για μηχανισμούς τύπου Spin (fixed Spool)

Αναζητήστε τα στο Eshop μας ή επισκευτείτε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα