Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Νέα σειρά καλαμιών για: Συρτή

Trolling-Master

Νέα σειρά καλαμιών που απευθύνονται στις σύγχρονες μεθόδους ψαρέματος στη θάλλασα.

Trolling master Planer και Downrigger

Και τα δύο μοντέλα έχουν ίδιο desing με μπλέ/άσπρο χρώμα και είναι κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά όπως το Carbon της Ιαπωνικής εταιρείας ''TORAY'' 

toray-logo

 


 

Trolling-master logo

Τα Trolling Master Planer είναι δίσπαστα καλάμια σε 2,60μτ. μήκος για συρτή βυθού ή βαθειά καθετή με 25lbs T.C. και Slow Action.
Trolling-Master-Planer 1

Κατασκευασμένα με ενισχυμένο carbon ''Toray'', χαμηλού προφίλ οδηγοί Sic gun smoke με μπλέ χρώματος εσωτερικό, λαβές από νεοπρέν όπως και αλουμινίου φινιρίσματα δίνουν ένα πολύ όμορφο και ποιοτικό σύνολο.
Μαλακή μύτη, αρκετή παραβολή στο blank, μεγάλο μήκος με Slow action που σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος αλλά και τις αποστάσεις στις λαβές μας επιτρέπουν τον τέλειο έλεγχο του δολώματος όπως και του ψαριού. Διαθέτουν σταυρό στο τελείωμα για τις ζώνες συρτής.
Διατίθενται σε δύο μοντέλα: Planer για τύπου spin (fixed Spool) μηχανισμό και Planner S.D.R. για multiplier (Συρτής) μηχανισμό.

Trolling Master Downrigger 

Παρόμοιο μοντέλο της ίδιας σειράς είναι και το Trolling Master Downrigger με κύρια διαφορά το X-SLOW Action για ψάρεμα με Downrigger.
Προς το παρών διατίθεται για multiplier (Συρτής) μηχανισμούς με την ονομασία Trolling Master Downrigger S.D.R.

thumb Trolling-Master---element-1

Αναζητήστε τα στο Eshop μας ή επισκευτείτε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα