Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
 

Η σειρά MEGA Baits αποτελείτε από εξειδικευμένα προιόντα όπως: Megabaits δολώματα και μαλάγρες, επιλεγμένα καλάμια Carp, μηχανισμούς ''Big Pit'', καθώς και διάφορα αξεσουάρ όπως πετονιές, καπέλα κ.τ.λ.

megabaits-logo

To Carp Fishing κερδίζει όλο και περισότερους ψαράδες κάθε χρόνο. Οι ερασιτέχνες ψαράδες εξελίσονται, μαθαίνουν, συναγωνίζονται σε αυτή την τεχνική ψαρέματος!
Η εταιρεία Dragon θέλει να είναι ένα μέρος αυτής της εξέλιξης! Για αυτό δημιούργησε και δημιουργεί μια εξειδικευμένη σειρά προιόντων ειδικά για το Carp Fishing!
Όλα τα προιόντα της σειράς με το λογότυπο MEGA Baits είναι και θα είναι ιδιαίτερα προσεγμένα και δοκιμασμένα προτού η εταιρεία τα προσφέρει στους πελάτες της, αντιπροσωπεύοντας πάντα υψηλό επίπεδο ποιότητας καλύπτοντας ακόμα και τις ποιό υψηλές προσδοκίες!

mega-baits

Dragon MEGA Baits Selection Carp rods

Δύο φορές ποιό λεπτά αλλά αλλά πολύ ποιό δυνατά δίσπαστα καλάμια Carp, με υπέροχη παραβολική δράση και ακραία ικανότητα "πετάγματος'' !
Κορυφαίας ποιότητας άνθρακας της Ιαπωνικής ''Toray'', οδηγοί Fuji, βάση μηχανισμού Fuji, υπέροχο desing ''πλεχτού'' άνθρακα και αντιολισθιτική λαβή με EVA neopren! Σε κάθε στέλεχος αναγράφεται το μοντέλο, το μήκος, και το Casting Weight.
fuji-logo
 

toray-logo

 
selection_carp_mb_-_makro
selection_carp_mb_-_makro1
selection_carp_mb_copy
 
 

mega-baits

Dragon MEGA Baits LD Carp FR1000I Reels

 

mb_ld_carp_fr_grey_copy
 
 
 
Υψηλής ποιότητας ''Big Pit'' μηχανισμοί σχεδιασμένοι για μακρινές αποστάσεις στο Carp Fishing!
Δύο μεγέθη μηχανισμών με διαφορετική χωρητικότητα πομπίνας, δύο επιλογές χρωμάτων σε γκρί και μαύρο, Freerunner σύστημα και 4,5:1 ταχύτητα περιστροφής
Προηγμένη τεχνολογία με χαραγμένο άξονα για κίνηση της πομπίνας με τέλειο στρώσιμο της πετονιάς (Wormshaft sytem), 9 ανοξείδωτα ιαπωνικά ρουλεμάν, ακαριαία αντιεπιστροφή (Infinity anti-reverse), μηχανικής επεξεργασίας χερούλι με εργονομική λαβή, ακριβείας κούμπωμα του Pic-up, anti-twist
line roller, και τέλειο αντικραδασμικό σύστημα ελεγμένο με κομπιούτερ!

 

mega-baits

Dragon MEGA Baits Carp Mono line

 

 

mega_baits_-_puszkaΥψηλής ποιότητας πετονιά της σειράς Mega Baits ειδική για Carp σε καμουφλάζ χρώμα
Μεταλική συσκευασία για προστασία από της εξωτερικές συνθήκες
Με ειδική υφή για καλύτερα πετάγματα καθώς και χαμηλή μνήμη
Δυνατή με πολλά κιλά αντοχής χωρίς βιρινιάσματα και αντοχή στον κόμπο
Μηδαμινή αποροφητικότητα νερού και μεγάλη διάρκεια ζωής με UV αντιλιακά φίλτρα

 

mega-baits

stymulatory_-_wylewane_copy

czapeczka_mb


 

 

Jacek-Lorenc