Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 


Νέα Soft Lures από την Dragon!

Dragon-V-Lures-logo

gumy-demon

Τα V-Lures είναι μια νέα σειρά σιλικονούχων δολωμάτων ειδικά για Spinning.

Dragon-V-Lures-logo

Έχουν σχεδιαστεί από εξειδικευμένους ''σπιναδόρους'' που έχουν αφιερώσει ατελείωτες ώρες στο συγκεκριμένο ψάρεμα. Χάρη στη συνεργασία τους, η εταιρεία κατάφερε να εξαλείψει τα περισσότερα από τα ελαττώματα των άλλων διαθέσιμων σιλικονούχων δολωμάτων της αγοράς. Αυτό που φαίνεται να είναι η βασική παράμετρος είναι η πυκνότητα του υλικού, με κύρια διαφορά την πλεύση καθώς και την υφή του τεχνητού. Τα V-Lures παράγονται από υλικά διαφορετικής σκληρότητας, ανάλογα με τη δράση ενός συγκεκριμένου μοντέλου.
Πλέον διατίθενται και σε PRO τα οποία έχουν ανάγλυφο σώμα και ολογραφικά χρώματα

Μία ολοκαίνουργια λύση (που έχουν ήδη κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) είναι οι δείκτες που έχουν τοποθετηθεί στην ράχη του κάθε τεχνητού ,καθιστώντας εύκολη την επιλογή του κατάλληλου μεγέθους αγκιστριών, το οποίο δημιουργεί συχνά πρόβλημα για πολλούς ψαράδες.

Ένα άλλο κύριο χαρακτηριστικό έιναι ότι από τώρα και στο εξής, η σύνδεση των V-Lures με τα Jig heads V-Point της Dragon ή τα Ultra Point της Mustad θα είναι εύκολη και ακριβείας, χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη ημισφαιρική κοιλότητα στο μπροστινό μέρος του δολώματος που συνδυάζεταιμε με τους ειδικούς δακτυλίους στα Jig Heads.

Ab-logo

Α:Ειδικό σχήμα για την υποδοχή του jig Head
B:Δείκτες μεγέθους αγκιστριών


 Viper-pro Το Viper Pro είναι ένα ολοκαίνουργιο δόλωμα με επίμηκες και πολύ στενό σώμα

Κατασκευασμένο από γέλη σιλικόνης, που εκτός από την ανάγλυφη και λεπτή παρουσία δίνει και ζωντανά, συναρπαστικά χρώματα

Σημαντικό χαρακτηριστικό του Viper Pro είναι και το μακρύτερο πεταγμά του χάρη στο αεροδυναμικό σχήμα του σώματος του, ακόμη και με μικρές μολυβοκεφαλές
Εξαιρετικά σημαντικό χαρακτηριστικό είναι οι κινήσεις του καθώς και η ''ζωντανή'' ουρά που κατά την οδήγηση του στο νερό δίνει μια ελκυστική παρουσία στα αρπακτικά
Είναι κατάλληλο για αργό, γρήγορο ή έντονο χειρισμό καθώς και για αργή καταβύθιση.

thumb Viper-Pro3


 Nazwy-gum-lunatic

LUNATIC & LUNATIC PRO: Ψαράκι σιλικόνης σε σχήμα λεπτού ψαριού, με έντονη δράση στην ουρά και έντονα λαμπυρίσματα στην κάτω πλευρά. Διατίθεται σε  7,5,10,12.5 και 15cm. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν με την κλασική μέθοδο καθοδήγησης με συχνές αλλαγές στο ρυθμό αλλά και κατά τη διάρκεια της καθόδου.
Διατίθενται και σε PRO με νέα συναρπαστικά χρώματα όπως και ανάγλυφο σώμα.

gumy-lunatic

Δείτε πώς λειτουργεί στο νερό!

 


 Nazwy-gum-demon

DEMOΝ: Kλασικό σιλικονούχο με λεπτό σώμα, που χαρακτηρίζεται από την ταχεία δράση της ουράς του. Διατίθεται σε 5 και 7,5cm και στο μέλλον και σε άλλα μεγέθη

gumy-demon

Δείτε πώς λειτουργεί στο νερό!


 bandit-logo

Bandit:Ψαράκι σιλικόνης σε σχήμα λεπτού ψαριού, με έντονη δράση στην ουρά και έντονα λαμπυρίσματα στην κάτω πλευρά.
Προς το παρών διατίθεται σε 6cm. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν με την κλασική μέθοδο καθοδήγησης με συχνές αλλαγές στο ρυθμό αλλά και κατά τη διάρκεια της καθόδου.

bandit


chucky 

Chucky:Η καινοτομία στα μαλακά τεχνητά θα μπορούσε να λέγετε Chucky! ''Ζωντανή'' σιλικόνη,Ανάγλυφο εξωτερικό, Κούφιο εσωτερικό, και ζωντανά μάτια.
Σώμα:Μοιάζει πολύ με τα ''σκληρά'' τεχνητά, αλλά λόγω του ειδικού σχεδιασμού από μαλακή σιλικόνη παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική πλεύση. Στο νερό το Chucky πλέει ομαλά, λυγίζοντας ομοιόμορφα το σώμα του πότε προς τα αριστερά και πότε προς τα δεξιά χάρη στο υλικό του καθώς και την ουρά του. Ένα άλλο πλεονέκτημα του ελαστικού σώματος του Chucky είναι ότι χρησιμοποιείται για πρώτη φορά, μια ειδική επίστρωση στην επιφάνεια ενός διαφανούς μαλακού και εύκαμπτου βερνικιού ClearThru3D ™ τεχνολογίας,όπως και ανάγλυφο εξωτερικό. Αυτό δίνει στο δόλωμα πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση και τονίζει τα φυσικά χρώματα, δίνοντάς του ζωντανή διάσταση.
Εσωτερικό:Η τρύπα στο σώμα, που εκτείνεται σε όλο το μήκος του δολώματος, δίνει τη δυνατότητα ενός ποιό φωτεινού δολώματος (ιδίως στα διαφανή ψαράκια) ή την εισαγωγή υγρού αρώματος, η οποία σταδιακά θα διαφεύγει από την ουρά αφήνοντας στο νερό ερεθιστική μυρωδιά. X-Scent ™ σύστημα.
Μάτια: Σε όλα τα δολώματα τοποθετήθηκαν μάτια με τρισδιάστατη τεχνολογία LivEYE ™

thumb Chucky-all thumb Chucky 2 thumb chucky-colour


 shogun

Shogun:Τα Shogun διαθέτουν φυσικό σώμα με βαθιές αυλακώσεις που ξεκινά μόλις πίσω από το κεφάλι, ώστε να δίνουν στο ψαράκι φυσική κίνηση χωρίς να είναι απαραίτητο το προπελάκι της ουράς.
Δημιουργήθηκαν για να μπορούν να ψαρέυουν μεγάλα ψάρια, με μικρών γραμαρίων jig head ή swimbait (με ή χωρίς βάρος)-(Στην περίπτωση που θέλουμε να τοποθετήσουμε jig head προτείνετε το αγκίστρι να φτάνει πριν το πρώτο αυλάκι και να τοποθετείσουμε leader με σαλαγιά στο κάτω μέρος πριν την ουρά ώστε να έχουμε ελεύθερες κινήσεις). Η βάση της συμπεριφοράς τους είναι η σωστή διαχείριση του καλαμιού έτσι ώστε το ψαράκι να κινείτε με φυσικό τρόπο, ήσυχα, προσομοιώνοντας τη συμπεριφορά των μικρότερων ψαριών κοντά στην υποβρύχια βλάστηση. Ιδανικά για μεγάλα Λαβράκια, Γοφάρια κτλ. Επίσης πολύ καλή επιλογή για συρτή βυθού.

Shogun uzbrojony


hitman Logo Τα HITMAN 5cm έιναι τα νέα ψαράκια της Dragon με μήκος στα 5 εκατοστά και απευθύνονται κυρίως στις τεχνικές LRF, Light Spinning καθώς και ελαφρά συρτή από βάρκα
Αργή ανάκτηση με κάποιες στάσεις και τινάγματα είναι το ποιό αποδοτικό για αυτό το μικρό αλλά θαυματουργό ψαράκι.
hitman

 magot_logo

Maggots:Το Maggots έιναι μία τέλεια απομίμηση των σκουληκιών του νερού με απίστευτη, δαντελωτή, μακριά ουρά.
Η ουρά του διαμορφώθηκε, έτσι ώστε να δουλεύει καλύτερα με πιο αργή κίνηση. Σε σχέση με τα κλασικά δολώματα αυτού του τύπου έχει το σωστό μήκος ουράς με τις αναλογίες του σώματος, αλλά και πολύ απαλή σιλικόνη.
Δουλεύει καλύτερα με ένα βαρύ jig head και με αργή κίνηση ώστε να βρίσκετε κοντά στο βυθό. Διατίθεται σε 5 και 7.5cm

V-lure-Maggots


 Dancer

Τα Dancer διαθέτουν τριπλή ουρά που κατά την πλέυση ανοίγει δίνοντας έντονα παιχνιδίσματα

Διαθέτει ειδική υποδοχή για Jig Heads της Dragon
Δουλεύει καλύτερα με ελαφρά jig head και γρήγορες κινήσεις. Διατίθεται σε 3,5cm και 5cm

Dancer


 dropshot-swimmbairs

BABY ROACH:Τα Baby Roach έχουν κλασικό σώμα ψαριού με διχαλωτή ουρά όπως και άνοιγμα στην κοιλιά ώστε να κρύβεται το swimbait hook.
Επίσης μπορεί να δεχτεί και jig head με εξίσου άριστα αποτελέσματα. Μήκος 12,5 εκατοστά. Συσκευασία 10 τεμαχίων.

baby-roach 1


 Worm Το Worm έιναι ένα σιλικονούχο χωρίς προπελάκι που παρομοιάζει το γόνο ή το ψαράκι που προσπαθεί να ξεφύγει!
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με Jig head ή με Aberdeen αγκίστρι
Πολύ αποτελεσματικό για Spining με την τεχνική της καθοδήγησης ή με την τεχνική Drop Shot.
Διατίθεται σε διάφορα χρώματα και σε μήκος 4'' / 10cm
.

dropshot01


Minnow: Σιλικονούχο ψαράκι με προπελάκι. Τέλεια απομμίμηση μικρού ψαριού!
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με Aberdeen αγκίστρι με την μέθοδο της καθοδήγησης ή με την τεχνική Drop shot.
Διατίθεται σε διάφορα χρώματα και σε μήκος 3'' / 7,5cm

dropshot_minnow