Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Σειρά μηχανισμών Fishmaker DRAGON

Fishmaker

Σειρά Dragon μηχανισμών ειδικοί για Spinning και Εγκλέζικο!

Το Fishmaker είναι ένα πρωτότυπο μηχανάκι ψαρέματος, σχεδιασμένο ειδικά απο τα μέλη της ομάδας μας ''Team Dragon'', με πρότυπο ένα μηχανισμό απαλλαγμένο από ελαττώματα για τις τεχνικές Spinning και Εγκλέζικο.

Υποψήφιο για το τίτλο, καλύτερου μηχανισμού σταθερού τυμπάνου, EFTTEX AWARDS 2011

Διατίθενται σε πολλά μεγέθη και σε 3 τύπους: FD900i με μπροστά φρένα και RD900i, RD700i μεπίσω φρένα


 

ani-FishmakerFD930i


  ani-FishmakerRD925i_1

 Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μηχανισμούς πολύ μπροστά από τις μέχρι σήμερα αντιλήψεις και ανάγκες, στις συγκεκριμένες τεχνικές.
Στο επίκεντρο των στόχων μας ήταν να οικοδομήσουμε ένα μηχανισμό με τη μέγιστη διάμετρο πομπίνας, με ένα σχετικά μικρό αλλά πολύ ισχυρό και εύρωστο σώμα, καθώς και κίνηση που θα επιτρέπει την αναδίπλωση μεγάλου τμήματος της πετονιάς/νήματος (80cm) ανά περιστροφή της μανιβέλας, με σχετικά αργή ταχύτητα (Gear ratio 1.4:4) η οποία έχει μεγάλη επίδραση στην δύναμη την άνεση αλλά και την αντοχή των τμημάτων του μηχανισμού

 thumb_Fishmaker-lineRoller

Η δική μας σειρά Fishmaker είναι κατά κάποιο τρόπο η ανάπτυξη και η τελειοποίηση των λεγόμενων μηχανισμών τύπου "V".
Χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά μεγάλης διάμετρου πομπίνας με σχετικά πολύ μικρό βάθος καθώς και μεγαλύτερου μεγέθους δίσκων των φρένων, ή μπροστά είναι αυτά ή πίσω.
Το βασικό πλεονέκτημα αυτής της προσέγγισης είναι η σημαντική βελτίωση της ρίψης (έως +30%), η τέλεια ευθυγράμμιση της πετονιάς, και η τέλεια λειτουργία/ακρίβεια και δύναμη των φρένων.

thumb_Fishmaker-drag-disc


 Για τη δημιουργία της σειράς Fishmaker χρησιμοποιήθηκαν υψηλής ποιότητας υλικά, συμπεριλαμβανομένων των ρουλεμάν που παράγονται στην Ιαπωνία και τη Γερμανία καθώς και μηχανικά κομμένα γρανάζια μετάδοσης (κατηγορίας HEG-High Efficiency Gear), ενσωματωμένα σε ένα άκαμπτο πλαίσιο στήριξης, γεγονός που καθιστά τους μηχανισμούς ικανούς να ανταποκρίνονται σε υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, να δουλεύουν απροβλημάτιστα και να προσφέρουν στους ιδιοκτήτες τους υψηλή άνεση στη διάρκεια της ''μάχης'' με ένα μεγάλο ψάρι.

thumb_Fishmaker_Bthumb_Fishmaker-rd_B


Με τα υλικά και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν τα Fishmaker δεν είναι μόνο ελαφρύτερα και πιο δυνατά, αλλά και πιο ανθεκτικά με κύριο χαρακτηριστικό το χαμηλό βάρος και την απίστευτη αντοχή!